Wat is het Mediumschap?

Wat is het Mediumschap?

Mediumschap is het contact leggen met de spirituele wereld via een medium. Het medium fungeert als “doorgeefluik” tussen overleden dierbare en hun nabestaanden. 

Het medium kan communiceren met de overleden dierbare via verschillende zintuigen.  Ik doe dit door helder-zien, -horen, -voelen, -ruiken,-proeven en -weten.  Via dit contact kan je overleden dierbare liefdevolle boodschappen doorgegeven. Voordat die boodschappen worden gegeven, geef ik kenmerken door (bewijs) zodat jij weet met welke dierbare ik contact heb.

Het contact leggen is niet zoals een telefoontje wat je even doet. Ik stem mezelf af op de spirituele wereld en verhoog mijn frequentie en zij verlagen hun frequentie, het is een samenwerking tussen beide. Wanneer een overledene bij leven zeer extrovert, introvert , zeer sociaal of juist wantrouwend was zal hij nu ook zo doorkomen. Dit maakt elke reading anders en speciaal, ieder mens is natuurlijk ook anders en heeft zijn eigen speciale kenmerken. 


Ik krijg regelmatig de vraag of ik denk dat iedereen een medium kan worden. Ik vergelijk het dan wel eens met het feit dat iedereen kan voetballen of piano kan spelen maar enkele worden zo goed als Messi en Wibi Soerjadi. Het mediumschap is iets wat je kan leren maar heeft zeker scholing en oefening nodig om je frequentie nog beter te leren afstemmen op de spirituele wereld. Het is echt een roeping, een passie en iets wat je doet omdat je de spirituele wereld een stem wil geven.

Ik vertaal wat de spirituele wereld doorgeeft in woorden en in een verhaal tijdens een reading en sluit af met een mooie en liefdevolle boodschap. Het mediumschap brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, het mediumschap is een serieus beroep wat vaak onderschat wordt. Je bent vaak psycholoog en maatschappelijk werker in één. Het is erg belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan, ethisch werken is zeer belangrijk, daarom voorspel ik ook geen toekomst.

Ik wil vooraf niets weten over jou, niet over je dierbare en geen persoonlijke informatie ontvangen, dit werkt voor mij het fijnst. Ik laat het over aan de spirituele wereld wie er door mag komen voor jou. Vaak komt de persoon waarvan jij zo graag iets wil horen met jou mee vanuit de spirituele wereld. Mocht je toch heel graag met iemand anders contact willen na het eerste contact en er is nog tijd over dan vraag ik aan de spirituele wereld of dit mogelijk is. Vaak lukt dit, maar het kan zijn dat ik het contact niet goed genoeg vind. Het kan zijn dat het nog niet de tijd is voor diegene om door te komen. Ik volg en vertrouw hierin altijd de spirituele wereld. Zij weten wat het beste is voor jou op dat moment, ook al vinden we dit zelf soms anders, ik zal dat contact dan ook niet doorzetten.

Als medium werk ik psychic en mediamiek. Bij psychic haal ik de informatie uit jouw energieveld en met mediamiek geeft de overleden dierbare/ de spirituele wereld mij die informatie, dit loopt vaak door elkaar heen. De spirituele wereld stuurt mij hierin, want die weten wat het beste is voor jou en welke informatie je verder kan helpen. Eigenlijk is een reading ook een vorm van healing, van rouwverwerking en het ervaren dat je overleden dierbare er nog zijn, alleen in een andere vorm.

Het was heel bijzonder echt een aanrader om daar na toe te gaan een hele lieve vrouw ook
Hilde Aarts
Hilde Aarts
1725297620
Ik vond het een super fijne ervaring.En blij dat ik dit gedaan heb.Heel fijne vrouw, en zat op mijn gemak bij der.Echt heeel fijn!
Wist niet zo goed wat ik moest verwachten van de reading. Maar Marloes stelde mij gerust en het was uiteindelijk heel fijn.Heeft me echt meer rust gegeven🥰
Jolanda Manders
Jolanda Manders
1724779630
Vandaag voor de allereerste keer een reading mogen ontvangen. Ik ging met een open mind en zonder verwachtingen naar Marloes. Allereerst werd ik hartelijk en gastvrij ontvangen, lekker aards en vooral niet zweverig.We hadden al snel contact met mijn opa die al 20 jaar overleden is en daarna met mijn moeder. De details die werden genoemd waren rechtstreeks van opa of mijn moeder, die verder niemand weet. Ik vond het heel bijzonder en mooi om mee te maken en ik ben nu 100% overtuigd dat er een spirituele bestaat.Marloes, nogmaals bedankt voor deze ervaring ❤️! Je doet mooi werk. Ga zo door 🫶
Wieske
Wieske
1724218114
Elly Seijkens
Elly Seijkens
1724098884
Wauw wat hebben wij n fijne reading gehad van Marloes. Zo'n fijne klik en zo veel herkenning in haar reading Het heeft ons zoooo goed gedaan. Marloes is 'n lief en betrokken mens en weet waar ze mee bezig is.
Super fijn en relaxed gesprek gehad. Het voelde heel goed en vertrouwd. Een fijne ervaring rijke ochtend gehad. Bedankt hiervoor🙏🏾
Tamara Van Hees
Tamara Van Hees
1720452045
Marloes laat je voelen dat je meer dan welkom bent en legt van te voren alles goed uit zodat verwachtingen naar elkaar goed duidelijk zijn. Ik ging er heel bleu en open in. Het was vervolgens een heel mooie, intense ervaring met hier en daar kippenvel voor zowel Marloes als mij. Marloes kent mij persoonlijk niet maar wist veel dingen via overledenen aan mij te vertellen, die eigenlijk niemand kan weten. Heb mooie boodschappen mogen ontvangen (niet eens alleen over mezelf!) en ik ga zeker over een tijdje weer een afspraak plannen. Dankjewel Marloes voor deze mooie ochtend met een lach en een traan! ❤️
Wat een fijne reading heb ik gehad.Ze zegt dingen die ze niet kan weten van mij.Wat een openbaring voor mezelf. Dankjewel marloes
Erg fijne en bijzondere reading gehad van Marloes. Ze heeft voor mij wel kunnen bevestigen dat deze spirituele wereld bestaat en dat ze daar echt contact mee kan leggen. Dankjewel lieve Marloes!
Rilana Scheeres
Rilana Scheeres
1717754814
Geweldige reading gehad..! Alles is heel duidelijk en Marloes legt alles heel fijn uit. Ik heb er veel aan gehad… ben heel dankbaar dat ik bij haar langs mocht komen. Xxx
Nadia Willems
Nadia Willems
1717751535
Marloes is mijn schoonzus en ik wilde heel graag een keer een reading van haar. En wat een bijzondere ervaring was dat! Mijn oma is doorgekomen die ik 25 jaar heb gekend maar ook mijn opa die ik maar 1 maand heb gekend. Marloes kwam met hele specifieke details van mijn jeugd en mijn oma omschreef ze precies zoals ze was.De boodschap van mijn oma was heel bijzonder want ik zat al een poosje met iets in mijn hoofd (een onzekerheid/twijfel) en ik had dat een week voor de reading met mijn man (haar broertje) besproken. Verder met niemand gedeeld, ook mijn man niet en Marloes haakte daar feilloos op in door middel van mijn oma. Een fijne boodschap volgde met betrekking op mijn onzekerheid/twijfel ❤️Al met al een hele bijzondere en vooral fijne ervaring!Marloes heeft een hele warme en zachte uitstraling en is in de communicatie tijdens de reading heel open en eerlijk.Dankjewel Marloes!
Gisteren een reading van Marloes gehad. Ik ging er zonder verwachtingen in maar wat een bijzondere, emotionele ervaring was dit. Heel erg bedankt en tot een volgende keer !
Linsay Knaapen
Linsay Knaapen
1716983400
Heel tevreden, vertrouwd gevoelZeker voor herhaling vatbaar.
Ik volgde Marloes al een tijdje op Instagram. Ik heb een reading bij haar geboekt op gevoel, ze voelde zuiver en vriendelijk aan. Toen we elkaar vandaag live ontmoette voor de reading werd dit direct bevestigd. Ze gaf duidelijk uitleg hoe de reading zou gaan, stelde zichzelf ook kwetsbaar op wat ik haar erg vind sieren. De reading was erg bijzonder. Ze was zo puur afgestemd en wat doorkwam was voor mij heel waardevol om bevestigd te krijgen. Het contact wat ik al voelde werd bevestigd en ze wist dingen die ze echt niet vooraf kon weten wat het heel speciaal maakte. Bedankt Marloes voor de fijne reading en en bliud je mooie werk met zoveel passie en liefde uitvoeren tot een volgende ontmoeting 💜
nine guntekin
nine guntekin
1716565145
Vandaag een reading gehad van marloes, het was echt een prachtige ervaring! In het verleden dacht ik vaak “ze kunnen dat ook verzinnen” maar dit was echt ECHT. Erg emotioneel maar waardevol om mee te maken. Mijn oma kwam heel goed door ! Bedankt marloes
Marloes is enorm getalenteerd en geeft een hele rake reading met nul voorinformatie. Ze komt snel tot de kern van het verhaal en is daarnaast een heel warm en lief persoon.
regina Karst
regina Karst
1716461758
Marloes straalt rust uit en neemt de tijd voor je.Mijn man kwam door.De sessie liep een beetje stroef maar op zich paste dit ook wel bij de persoon die mijn man was.Een man die nooit het achterste van zijn tong liet zien, zo ook niet in deze sessie.
ik ging er naar toe met een instelling van zie het welMaar ons pap en mam kwamen allebei goed door en wat er gezegd werd kon ze niet wetenZat er op me gemak en het was geruststellendZeker een aanrader
Marko
Marko
1712318361
Ik heb de reading bij Marloes als erg waardevol ervaren. Goede duidelijke informatie! Marloes is een heel fijn persoon en weet waar ze het over heeft. Mocht je nog twijfelen, niet doen, zeker gaan!
De reading die ik kreeg van Marloes was boven verwachting, ik vond het erg bijzonder!! Marloes nam alle tijd en wilde de ervaring zo goed en fijn mogelijk maken voor mij. Dat is zeker gelukt!! Ik ging helemaal blij de deur weer uit.Super bedankt Marloes!!!
Ik heb Marloes leren kennen als een lief, meedenkend en warm persoon. Wat ze doet, wil ze goed doen en daagt zichzelf uit. Je voelt je snel op je gemak bij Marloes. Ik heb bij haar behandelingen en een reading mogen ontvangen en altijd was dit prettig, kreeg ik stof tot nadenken en heeft het me verder gebracht. In eerste instantie wist ik bij de reading niet goed wat ik kon verwachten. Maar het was een heel bijzondere ervaring. Ze heeft me veel aanknopingspunten gegeven waardoor ik wist wie er voor mij doorkwam en mooie boodschappen mee kunnen geven. Ik weet zeker dat ze iets voor je kan betekenen.
Hele mooie reading mogen ontvangen van Marloes. Dit gaf mij rust en troost. Marloes is een fijn persoon om een reading van te krijgen. Ze is rustig en neemt de tijd. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ze wist specifieke dingen te benoemen heel bijzonder. Zeker een aanrader!
Jemaine de Kort
Jemaine de Kort
1710782611
Marloes is een integer mens en haar readingen zijn evenzo integer. Ze is een zuiver medium en doet het werk met heel haar hart.
Moon van Loon
Moon van Loon
1710770930
Marlies is echt een zuiver en getalenteerd medium. Ze werkt heel zorgvuldig en liefdevol.
Onlangs uit eigen interesse een reading gehad van Marloes. Het was een fijne ervaring, Marloes doet echt haar best om het een prettige ervaring te laten zijn, ze legt alles goed uit en neemt er echt de tijd voor. Ik zou haar zeker aanbevelen als mensen mij vragen waar ze het beste een goede reading kunnen krijgen.Ga zo door Marloes ik denk dat je nog veel mensen kan helpen met jouw gave! Voor mij ben je de beste uit regio Helmond en omstreken!
Ik heb een hele fijne reading gehad bij Marloes , ze wist heel veel rake vlakken te vertellenDank je wel voor de fijne reading!
Een hele mooie reading gehad bij Marloes. Het was soms even zoeken met wie er contact werd gemaakt, maar toen er specifieke kenmerken van die persoon kwamen was ik er snel achter om wie het ging.Een voorbeeld: Er werd contact gemaakt met mijn oma, "iemand die duidelijk aanwezig is" zei Marloes. Klopt zo was mijn oma, een aanwezige vrouw. Daarna kon Marloes nog verschillende duidelijke kenmerken benoemen zoals: teddyberen in huis en een grote vijver in de tuin.Marloes is een heel fijn persoon om een reading van te krijgen, heel rustig en ze legt alles wat ze doet vooraf duidelijk uit.Ik wil deze mooie/bijzondere, spirituele ervaring zeker nog een keer ervaren.
ivdn N
ivdn N
1674414827
Aller eerst veel app contact gehad waarbij Marloes mij al goed heeft geholpen met mijn vraag. Naar aanleiding van dit contact uitgebreid met een energetisch reiniging. Het was heel mooi te zien hoe Marloes aan het werk ging en gaf ondertussen ook fijne uitleg aan ons over wat ze aan het doen was, opmerkte etc. Je merkt echt dat ze de tijd neemt voor jou en je hulpvraag.
Hele mooie reading mogen ontvangen van Marloes. Mooie inzichten en adviezen gekregen. Een reading bij Marloes is zeker aan te bevelen.
Mariette Elbers
Mariette Elbers
1667210051
Marloes is een lief mens kan goed luisteren en vanaf het eerste moment dat ik haar zag voelde het ok om bij haar mijn gevoel neer te leggen. Dank voor je behandelingen.🌹🙏
Anna Schalken
Anna Schalken
1655541570
Super fijne behandeling gehad van Marloes. Ze luistert heel goed naar je en kijkt na wat je nodig hebt. Ze pakt heel goed de juiste dingen op uit een gesprek wat je samen hebt en stelt daarna de juiste vragen. Het is echt een fijn moment voor jezelf. Ik zou dit iedereen aanraden!
js_loader